✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Aanleg vijvers

 

De aanleg van vijvers: specialistisch werk

Water straalt kracht uit. Leven. Maar heeft tegelijkertijd een heel rustgevende werking. Het klateren van water. De vissen die er in bewegen. Heerlijk om naar te luisteren of kijken. Juist die mix van beweging en rust zorgen er voor dat veel mensen heel bewust voor een vijver kiezen. Maar … dan moet hij nog wel worden aangelegd.

Het aanleggen van een vijver

Voor het aanleggen van een vijver bestaan geen eenduidige instructies. Dat ligt er bijvoorbeeld al aan wat voor soort vijver u wilt hebben: een natuurvijver, spiegelvijver, een vijver met koikarpers of misschien wel een zwemvijver. Ook onderhoud speelt daarin een rol. Een onderhoudsarme vijver vergt bijvoorbeeld heel andere beplanting dan een vijver die u zelf gaat onderhouden. Sowieso geldt dat wij ook filterinstallaties aan kunnen leggen. Als Jos Kanters Hoveniers hebben we met alle typen en formaten vijvers ruime ervaring.

Aanleg: van a tot z

Onze kracht in het aanleggen van vijvers is dat wij deze van a tot z realiseren. Dus van het grondwerk en het aan- en afvoeren van zand tot en met het aanleggen van de beplanting en realiseren van een vlonder.

Wilt u uw vijver laten aanleggen?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte voor het aanleggen van een vijver waar u nog jaren heel veel plezier van heeft.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons