✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Ontwerp verlichtingsplan

Een goed tuinverlichtingsplan bepaalt mede de sfeer

Hoe licht je die vijverpartij nou het allermooiste aan? Hoe geniet je ook ’s avonds het beste van al het moois in de tuin? Hoe creëer je betoverend mooie hoekjes? Hoe zorg je dat je voldoende licht hebt op het terras; genoeg bijvoorbeeld ook nog om ’s avonds een goed boek te kunnen lezen? Al die vragen beantwoorden we in het tuinverlichtingsplan.

Hoe maken wij een verlichtingsplan voor uw tuin?

Het tuinverlichtingsplan vloeit feitelijk voort uit het tuinontwerp en het beplantingsplan dat wij voor u hebben gemaakt. Die twee bepalen primair de uitstraling van uw tuin, vijver en terras, het tuinverlichtingsplan ondersteunt en versterkt die uitstraling nog eens. Het is een schematische weergave van alle lichtbronnen in uw tuin, inclusief een advies over te gebruiken lampen en armaturen.

Kan een verlichtingsplan ook voor een bestaande tuin worden gemaakt?

Ja, natuurlijk. Heeft u al een fraaie tuin, maar denkt u dat u die nog meer op kunt halen door meer aandacht aan de verlichting te geven, dan stellen we met alle plezier een persoonlijk verlichtingsplan voor u op.

Wilt u een verlichtingsplan voor uw tuin?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan maken we een afspraak om tot een passend tuinverlichtingsplan te komen.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons