✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Aanleg tuinverlichting

Tuinverlichting verdient aandacht

Tuinverlichting is een essentieel onderdeel van uw tuin. Het is namelijk juist de verlichting die ’s avonds de sfeer bepaalt. Maar daarom is het ook zo verwonderlijk dat juist tuinverlichting nog altijd een ondergeschoven kindje is, zowel in de ontwerpfase als in de fase van tuinaanleg. Wij willen juist vanaf het allereerste begin zorgen dat tuinverlichting straks ook echt de eer krijgt die het verdient.

Hoe leggen wij tuinverlichting aan?

Dat begint met een tuinverlichtingsplan. Dat is een voorstel voor welk type tuinverlichting op welke plek uw tuin en terras het meeste recht aan doet. Bij de aanleg van de tuin en het terras, met name ook het klaarmaken van de grond, houden we vervolgens rekening met de aan te leggen tuinverlichting. Er zullen bijvoorbeeld kabels getrokken moeten worden. Tot slot sluiten we alles aan en zorgen we dat de tuinverlichting ook daadwerkelijk de beloofde sfeer geeft.

Steeds meer mogelijkheden in tuinverlichting

Tuinverlichting gaat hard. Dat wil zeggen: de ontwikkelingen gaan snel. En niet alleen in de techniek, maar vooral ook in het design. We leven graag buiten, ook in Nederland. Zo hebben steeds meer mensen een buitenkeuken. Leveranciers van tuinverlichting hebben heel goed op die ontwikkeling ingespeeld en bieden prachtige oplossingen aan, waar wij u graag ook nader over informeren.

Wilt u uw tuinverlichting laten aanleggen?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte voor het aanleggen van sfeervolle tuinverlichting die u nog meer van uw tuin doet genieten.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons