✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Tuinontwerp

Elke tuin verdient een persoonlijk ontwerp

Een tuin is het ultieme visitekaartje. Niet zozeer van ons, als wel van u. Een tuin zegt namelijk alles over wie u bent. En waar u voor staat in het leven. Heeft u groene vingers, houdt u van het goede leven, heeft u jonge kinderen? De antwoorden op die vragen – en nog veel meer – bepalen het ontwerp.

 Hoe ontwerpen wij uw tuin?

Tijdens een afspraak inventariseren wij al uw wensen. Wij horen graag van u wat u mooi vindt. En wat niet. Wat er absoluut in uw tuin aanwezig moet zijn. En wat absoluut niet. Tegelijkertijd brengen we zelf ook al tuinideeën in. Kortom: we zorgen dat we het plaatje al zo compleet mogelijk hebben, zodat we aan de tekentafel snel tot een tuinontwerp (in 3D!) kunnen komen dat 100% bij u past.

 Elk ontwerp bevat ook een beplantingsplan

Is dat niet standaard zo? Nee. En inderdaad, dat vinden wij ook vreemd. Want een tuinontwerp kan nog zo fraai zijn, de uitstraling en het genot van uw tuin valt of staat straks met de beplanting. Daarom bevat ieder tuinontwerp van Jos Kanters Hoveniers een beplantingsplan; oftewel: een professioneel en maatwerk advies over het aan te planten groen.

 Wilt u snel al genieten van een nieuwe tuin?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan maken we een afspraak om tot een passend tuinontwerp te komen.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons