✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Aanleg schutting en hekwerk

De schutting als het decor van uw tuin

De schutting is de achtergrond waartegen het leven in uw tuin zich afspeelt. Het is het decor waar u op uitkijkt. Die schutting moet uiteraard functioneel zijn, maar moet bij voorkeur ook fraai ogen en passen in het geheel. Dat wil zeggen: dat de vormgeving en kleurgebruik zijn afgestemd op uw woning en uw tuinontwerp.

Vakkundig plaatsen van uw schutting

Wij ontwerpen niet alleen uw schutting, denken daarin met u mee, maar plaatsen deze ook. Snel en vakkundig. Dat kan variëren van een ‘simpele’ hardhouten scheidingswal tot een erfafscheiding met gemetselde pilasters of misschien wel een nostalgische schutting die is afgewerkt met sierpleister.

Inclusief grondwerk

Bij het plaatsen van een schutting ga je onherroepelijk ook de grond in. De fundering moet immers worden gelegd. Ook dat verzorgen wij voor u. Wij voeren het zwarte zand af, zorgen voor geel zand en storten of metselen een solide drager voor uw schutting. Kortom: u wilt een schutting. Wij plaatsen hem van a tot z.

Wilt u uw schutting laten plaatsen?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte voor een fraaie, duurzaam geplaatste schutting waar u nog heel lang plezier van heeft.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons