✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

De tuin is helemaal geworden zoals we die wilden hebben

De tuin kostte te veel onderhoud, vonden Henk en Annie Kanters uit Erp. Hoog tijd dus om deze volledig opnieuw in te richten. Minder onderhoud, maar wel groen. En bloemen. Verschillende zitjes ook, zodat je altijd in de zon of juist in de schaduw kunt zitten. Dat waren de wensen.

De foto’s laten het resultaat zien. De tuin is volledig op de schop gegaan. Met borders van bloemen en planten. Onderhoudsvriendelijk uiteraard, want die wens woog zwaar. Er loopt een pad door de tuin. Dat maakt de grote tuin wat vriendelijker, want op het oog minder groot. Dat pad is trouwens van dolemiet stenen gemaakt, wederom vanwege het minimale onderhoud.

Het terras is omgrensd met dakbomen, zodat je er lekker uit de zon kunt gaan zitten. Naast het terras hebben we een jeu-de-boules baan aangelegd. Dat maakt de tuin nog meer tot een plek om in te genieten. Lekker samen met vrienden of buren een potje boulen.

De familie Kanters heeft een bedrijf aan huis. Om het gezin in de tuin privacy te geven, hebben we een groene afscheiding aangelegd, zodat de tuin geen inkijk geeft vanaf de inrit.

De familie Kanters liet ons weten blij te zijn met het resultaat:
"De tuin is helemaal geworden zoals we die wilden hebben. Jos Kanters Hoveniers kwam met frisse ideeën, zowel voor de indeling van de tuin als voor het soort planten en bomen. De tuin is echt mooi geworden. We zullen er meer tijd in doorbrengen dan eerst. En nu niet vanwege het onderhoud …"

 

 

Voor- en achtertuin Erp

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!




 Bericht ons