✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Het verschil met natuurlijk gras? Ik hoef het niet te maaien

De schaduw in de tuin en het gebruik van het gras als speelveld leidde ertoe dat het natuurlijke gras maar niet wilde groeien in deze tuin. Nadat de wensen van de klant geïnventariseerd waren is er een geschikte kunstgrasmat uitgezocht.

Vervolgens zijn onze hoveniers begonnen met de realisatie van het kunstgrasveld. Hiervoor moest eerst de oude grasmat verwijderd worden om vervolgens de ondergrond gereed te maken voor het kunstgras. Deze ondergrond dient als fundering voor het kunstgras. Het zorgen voor een sterke ondergrond is belangrijk om lange tijd te kunnen genieten van het kunstgras. Hierdoor komen er namelijk geen kuilen in de kunstgrasmat wanneer er bijvoorbeeld op gespeeld wordt. Ook is de kans op onkruid tussen het kunstgras hierdoor nihil.

Toen onze hoveniers klaar waren met de aanleg van het kunstgras is het project samen met de klant opgeleverd. Hij was zeer tevreden en zei: ''Weet je wat het verschil is met het natuurlijk gras wat er eerst lag? Ik hoef mijn gras nu niet meer te maaien''. 

 

 

 

 

 

 

Kunstgras leggen tuin Boxtel

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons