✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Over ons

Onze ambitie: vernieuwen!

Ja. Wij willen vernieuwen. Op alle fronten. Blijvend. Wij willen tuinen ontwerpen die anders zijn. Fris. Onderscheidend. Wij willen tuinen aanleggen op een manier die u lang niet altijd gewend bent van een hovenier. Snel. Doelgericht. Met goed materieel. En ook in het onderhoud van tuinen en bedrijfstuinen willen we blijven vernieuwen. In het strakker (en dus voordeliger) plannen van onderhoud bijvoorbeeld.

Waar wij vandaan komen?

Jos Kanters Hoveniers was in 2008 het kleine broertje van Jos Kanters Groenvoorziening dat dankbaar gebruik maakte van het beschikbare materieel om tuinen te gaan ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Ondertussen is ook Jos Kanters Hoveniers volwassen geworden. Het hoveniersbedrijf als de sterke, zelfstandige ‘broer van’ die particuliere en zakelijke klanten professioneel, creatief en compleet bedient.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Sinds onze oprichting zijn we vrijwel volledig autonoom gegroeid. Daar zijn we trots op. Dat ‘mond tot mond’ ons gebracht heeft tot waar we nu staan. Maar … wij willen verder. Wij willen groeien. Wij willen nog meer tevreden klanten en nog meer opdrachten die we met gepaste, groene trots uit kunnen dragen. Kortom, wij willen ook uw hoveniersbedrijf zijn. In ontwerp, aanleg en/of onderhoud. Belt u?

 

 Paul Kanters

Directeur

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons