✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Onderhoud vijvers

Een mooie vijver heeft onderhoud nodig

Inderdaad. Wil de vijver de functie en uitstraling behouden die het nu heeft in uw tuin, dan zult u met zorg met de vijver om moeten gaan. Is het water nog helder en schoon? Of dienen er zich algen aan? Heeft u het riet op tijd en in de juiste tijd van het jaar gesnoeid? Of is het gaan woekeren? Datzelfde geldt voor de bloemen en planten aan de rand van de vijver: blaken ze nog van gezondheid? Of moeten zij worden herschikt?

Wij verzorgen het onderhoud aan uw vijver

Hoe dat onderhoud eruitziet, hangt helemaal af van hoe uw vijver eruitziet, maar ook van wat u zelf aan onderhoud doet of wilt doen. We kunnen afspreken dat we twee keer per jaar de hele vijver grondig onder handen nemen, maar ook dat we periodiek even langskomen om de vijver in korte tijd weer op orde te brengen. En schakelt u ons al in voor het onderhoud van uw tuin, dan nemen we uiteraard het onderhoud van de vijver daar in mee.

Houd uw vijver gezond!

Te vaak zien we dat mensen dolgraag een vijver willen hebben, maar zich niet goed realiseren dat het onderhoud ervan wel wat tijd en kennis vergt. Heeft u die tijd en kennis niet? Niet erg. Maar schakel dan iemand in die u daar bij helpt. Dan heeft u niet alleen na aanleg plezier van de vijver, maar houdt u er ook plezier van.

Vraag een offerte aan voor het onderhoud

Heeft uw vijver acuut onderhoud nodig? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in het periodiek onderhoud van uw vijver? Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte.


Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons