✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Onderhoud borders en plantvakken

Goed onderhoud van borders en plantvakken is belangrijk

Veel moderne en klassieke tuinen hebben borders en plantvakken. Dat zijn afgebakende onderdelen van de tuin, vaak ook op hoogte gemetseld, die samen de ‘architectuur’ van de tuin bepalen. Borders en plantvakken geven, afhankelijk van de keuze voor planten, bovendien vaak kleur aan een tuin. Juist die functies maken het belangrijk dat borders en plantvakken goed worden onderhouden.

 Wat houdt onderhoud van borders en plantvakken in?

De mate en intensiteit van onderhoud hangt sterk af van het type planten waarvoor u heeft gekozen en van de plantdichtheid. Bij onderhoud moet u onder meer denken aan:

  • Het snoeien van bomen en planten.
  • Het verjongen van planten.
  • Het aanvullen met tuinaarde.
  • Het vervangen van beplanting.
  • Het verwijderen van onkruid.

 Wij verzorgen het onderhoud

Wij verrichten niet alleen alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, maar checken tegelijkertijd hoe het met de kwaliteit van de planten, struiken en bomen is gesteld. Uit ieder onderhoud volgt dus automatisch ook een advies, inclusief bemestingsadvies. Ligt het er allemaal gezond bij? Prima. Maar vergt een deel van uw borders en plantvakken extra aandacht, van u of van ons, dan hoort u dat meteen.

 Vraag een offerte aan

Hebben uw borders en plantvakken onderhoud nodig? Eenmalig of periodiek? Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons