✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Onderhoud bomen

Het onderhoud van bomen: specialistisch werk

Wij houden enorm van bomen. Bomen zijn prachtige, levendige blikvangers. Stoer, statig of juist heel sierlijk. Bomen geven een tuin een unieke en markante uitstraling. Geven een natuurlijke beschutting en bescherming ook. Bomen zijn mensenvrienden. Maar … vrienden die op tijd onderhoud nodig hebben. En dat is vaak een pittige en niet geheel risicoloze klus.

Wij verzorgen het onderhoud aan uw bomen

Het snoeien van bomen is complex werk. Niet alleen omdat het voor een leek een echte kunst is om precies de juiste takken te snoeien, maar ook omdat het werken op hoogte gewoon heel gevaarlijk kan zijn. Niet voor niets is ‘treeworker’ een officieel beroep. Het onderhouden van bomen vergt inzicht, takt, kennis en gebruik van goed materieel.

Van één boom tot een bomenrij of zelfs compleet bos

Heeft u een boom of meerdere bomen in de tuin staan? Wees er zuinig op. En zorg dat ze gezond en mooi blijven. Dat verdienen ze. Wij helpen u daar graag bij. Dat kan variëren van een eenmalige snoeibeurt tot het bewateren van bomen of het periodiek controleren van de gezondheid en de behoefte aan onderhoud.

Wilt u uw bomen laten onderhouden?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte voor het onderhouden van de boom of bomen in uw tuin.


Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons