✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Aanleg bestrating

Aanleg bestrating en sierbestrating

Het straatwerk en tegelwerk is een wezenlijk onderdeel van uw tuin of terras; en bepaalt misschien zelfs wel voor een groot deel de uitstraling. Dus moet ook de bestrating en sierbestrating er strak bij liggen, net als uw tuin zelf. Wij verzorgen dat voor u. Ongeacht of dat klinkers, tegels, beton of natuursteen zijn.

Aandacht aan de grond

Dat wordt nog altijd onderschat bij de aanleg van bestrating en sierbestrating in de tuin: het grondwerk. Terwijl juist het grondwerk heel sterk bepaalt of uw bestrating er over een aantal jaren

nog net zo strak bij ligt als nu. In Nederland kennen we immers een klimaat met veel regen. Dat betekent dat de grond het water moet kunnen verwerken en afvoeren, zonder dat er grote plassen water op het straatwerk of terras blijven staan.

Aanleg bestrating inclusief grondwerk

Bij het aanleggen van bestrating en sierbestrating nemen wij altijd ook het grondwerk mee. Is de grond al prima? Mooi. Niks meer aan doen dan. Maar moet er zand worden afgevoerd en nieuw zand worden aangevoerd? Moet de riolering worden verplaatst? Putten worden gelegd? Dat nemen wij allemaal in onze werkzaamheden mee. Met eigen materieel.

Wilt u bestrating aan laten leggen in uw tuin?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte daarin.


Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons