✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

aanleg beplanting

 

Het aanleggen van beplanting

Het aanleggen van de beplanting is de finishing touch van alle voorbereidingen die intussen zijn getroffen. Het tuinontwerp is gemaakt, eventueel inclusief verlichtingsplan. De keuze voor bomen, planten, struiken en/of kruiden ligt vast in het beplantingsplan. Tijd om de plannen ten uitvoer te brengen. Ook dat doen we graag voor u.

Vakbekwame hoveniers

Het aanleggen van beplanting doen we met vakbekwame hoveniers. Mensen die planten herkennen, van elkaar weten te onderscheiden en ook precies weten wat een plant wel en niet nodig heeft. Dat is belangrijk. Niet alleen om inderdaad tot die tuin te komen die u voor ogen heeft, maar ook om onnodig herstelwerk te voorkomen.

Belangrijk ook: kennis van de bodem

Te vaak zien wij dat planten niet aangroeien of zelfs afsterven. De oorzaak zit hem vaak in een slechte bodemgesteldheid. Het is juist om die reden dat wij voor aanvang van de werkzaamheden vaak een bodemcheck doen: kan de bodem leveren wat de plant vraagt? Zo ja? Prima. Aan de slag. Is dat niet het geval, dan zullen we de bodem zelf eerst wat extra moeten voeden.

Wilt u ons uw beplanting aan laten leggen?

Neem dan contact op met Jos Kanters Hoveniers. Dan doen we u graag een passende offerte daarin.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons