✔ Unieke ontwerpen
✔ Voor particulier en zakelijk
✔ Van voortuin tot landgoed

Onderhoud bedrijfstuin

Aanleg bestrating en sierbestrating

De bedrijfstuin is vaak het eerste wat bezoekers van uw bedrijf zien. Die bedrijfstuin zegt al het een en ander over waar u als bedrijf voor staat. Dat geldt voor het ontwerp zelf, de indeling en aandacht die daar aan is gegeven, maar ook voor het onderhoud. Woekert het groen tussen de tegels omhoog of is die haag het hele jaar door strak geknipt? Uw tuin geeft een eerste indruk.

Steeds meer bedrijfstuinen in beheer

Enkele jaren geleden hebben we een campagne gevoerd en ondernemers eens uitgenodigd ons een gratis groencheck te laten doen. Het resultaat was bijna verbluffend: te veel ondernemers bleken zich terdege bewust van het belang van goed onderhoud, maar … niet van de kosten die dat onderhoud met zich meebracht.

Bedrijfstuinen: het gaat om de beleving

Met het credo ‘goed is goed’ hebben wij sindsdien veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Want het is niet het onderhoud zelf dat belangrijk is, het gaat om hoe uw bezoekers uw tuin beleven. Het is juist op die beleving dat wij het onderhoud afstemmen: wij geven u de tuin die u uw klanten en bezoekers wilt laten zien.

Kunt u besparen op het onderhoud aan uw bedrijfstuin?

Laat ons eens een Groencheck doen. Dat doen we gratis en vrijblijvend voor u. Neem direct nog contact op met Jos Kanters Hoveniers om een datum af te spreken.

Contact

0492 465201

Wilt u meer weten of advies?

Controleer of u alle gegevens correct heeft ingevuld!

 Bericht ons